burger cart

Besteloverzicht

Ga verder
Klantenservice Bouwbakkie Hulp nodig? Bel: 072-7514094

Ketting met slot

Slechts 39,-
Slot en ketting voor rolcontainer

Achter slot & grendel

Kunststof rolcontainer

Bent u nog geen klant bij Rolbakkie of wilt u een extra kunststof rolcontainer bestellen met slot en ketting? Geen probleem! Wij plaatsen de nieuwe rolcontainer met slot en ketting. Bent u al wel klant bij Rolbakkie en wilt u als nog een slot en ketting bij uw rolcontainer bestellen? Dat kan, Rolbakkie wisselt dan uw huidige rolcontainer om voor een nieuwe.

Bestelt u een 240 of 660 liter archiefcontainer? Dan hoeft u geen extra slot en ketting bij te bestellen, deze containers zijn namelijk voorzien van een beveiligde deksel met slot.

Metalen rolcontainer

Heeft u een metalen rolcontainer van Rolbakkie staan en wilt u hier een slot en ketting bij bestellen? Bij een metalen rolcontainer wordt het slot en ketting om de handels van de kleppen vast gemaakt en hoeft uw huidige rolcontainer niet gewisseld te worden. Als u een slot en ketting bij ons besteld dan zal deze door de chauffeur bij de eerst volgende lediging bij u af worden geven. Bent u nog geen klant bij Rolbakkie en wilt u een metalen rolcontainer met slot en ketting bestellen? Geen probleem. Rolbakkie plaatst de nieuwe rolcontainer met slot en ketting bij u op de afgesproken leverdag.

Onze disclaimer: Wij kiezen voor complete transparantie. Prijs per maand, excl. btw. Geen verborgen kosten, bij contractbeëindiging betaalt u enkel 49,- ophaalkosten. Kiest u voor een 2-jarig of 1-jarig contract? Dan ontvangt u respectievelijk 10% of 5% extra korting op de maandkosten

Bekend van

Elke week kunt u onze radio commercial horen op de grootste radiozenders van Nederland. Wij vertellen iedereen dat u kunt bouwen op Rolbakkie. Transparant, kwaliteit en prijs gericht!

Partner van

Bouwbakkie plaatst afvalcontainers door heel Nederland, voor 23:59 besteld? De volgende werkdag geleverd. Meer dan 30.000 klanten waarderen Bouwbakkie gemiddeld met een 9.2!

Rolbakkie maakt gebruik van cookies
Melding sluiten