Loading
burger cart

Besteloverzicht

Ga verder ->

Ketting met slot

Slot en ketting voor rolcontainer

Achter slot & grendel

Kunststof rolcontainer

Ben je nog geen klant bij Rolbakkie of wil je een extra kunststof rolcontainer bestellen met slot en ketting? Geen probleem! Wij plaatsen de nieuwe rolcontainer met slot en ketting. Ben je al wel klant bij Rolbakkie en wil je als nog een slot en ketting bij jouw rolcontainer bestellen? Dat kan, Rolbakkie wisselt dan jouw huidige rolcontainer om voor een nieuwe.

Bestel je een 240 of 660 liter archiefcontainer? Dan hoef je geen extra slot en ketting bij te bestellen, deze containers zijn namelijk voorzien van een beveiligde deksel met slot.

Bij rolcontainers voor organisch afval (swill) kan er geen slot besteld worden.

Metalen rolcontainer

Heb je een metalen rolcontainer van Rolbakkie staan en wil je hier een slot en ketting bij bestellen? Bij een metalen rolcontainer wordt het slot en ketting om de handels van de kleppen vast gemaakt en hoeft jouw huidige rolcontainer niet gewisseld te worden. Als je een slot en ketting bij ons besteld dan zal deze door de chauffeur bij de eerst volgende lediging bij je af worden geven. Ben je nog geen klant bij Rolbakkie en wil je een metalen rolcontainer met slot en ketting bestellen? Geen probleem. Rolbakkie plaatst de nieuwe rolcontainer met slot en ketting bij je op de afgesproken leverdag.

Onze disclaimer: Wij kiezen voor complete transparantie. Prijs per maand, excl. btw. Geen verborgen kosten, bij contractbeëindiging betaal je enkel 49,- ophaalkosten. Kies je voor een 2-jarig of 1-jarig contract? Dan ontvang je respectievelijk 10% of 5% extra korting op de maandkosten

Bekend van

QMusic

Regelmatig kunt u onze radio commercial horen op Qmusic. Met Rolbakkie heeft u uw bedrijfsafval op rolletjes! Gratis geplaatst door heel Nederland met een voordelig maandtarief.

Partner van

Bouwbakkie

Bouwbakkie plaatst afvalcontainers door heel Nederland, voor 23:59 besteld? De volgende werkdag geleverd. Meer dan 30.000 klanten waarderen Bouwbakkie gemiddeld met een 9.2!