Loading
burger cart

Besteloverzicht

Ga verder

Nieuws

Rolbakkie op de radio

Rolbakkie op de radio

20-01-2014 Vanaf januari 2014 is Rolbakkie te horen op de radio. Luistert u naar 100%NL of Radio10? Dan is de kans groot dat Rolbakkie voorbij komt in één van de reclameblokken.

Beluister hieronder de radioreclame van Rolbakkie.


Afvalkorting

Tot 15% stapelkorting!

03-01-2014 Meerdere rolcontainers huren loont bij Rolbakkie, u kan namelijk tot 15% korting ontvangen op uw maandtarief op basis van het aantal containers dat u huurt!

De korting is als volgt opgebouwd:

  • 10% korting op het maandtarief bij het huren van 2 rolcontainers.
  • 15% korting op het maandtarief bij het huren van 3 of meer rolcontainers.

De korting geldt voor alle combinaties van rolcontainers voor bedrijfsafval, papier afval en archiefvernietiging en is direct zichtbaar in uw besteloverzicht. De korting geldt voor zowel nieuwe als bestaande klanten.


NIeuwskalender

Download nu de ledigingskalender 2014

01-01-2014 De ledigingskalender 2014 voor Rolbakkie klanten is nu te downloaden. De kalender toont alle ledigingsdata voor het jaar 2014. Per rolcontainer wordt een kalender aangeboden. 

Login met uw persoonlijke gegevens en download de kalender door onder het onderdeel 'Uw plaatsingsadressen' te klikken op het kalender icoontje: Ledigingskalender

Let op: Om de kalender in PDF-formaat te bekijken heeft u de laatste versie van Adobe reader nodig.

 

Bekend van

Radio 538 Skyradio NPO 2

Elke week kunt u onze radio commercial horen op de grootste radiozenders van Nederland. Wij vertellen iedereen dat u kunt bouwen op Rolbakkie. Transparant, kwaliteit en prijs gericht!

Partner van

Bouwbakkie

Bouwbakkie plaatst afvalcontainers door heel Nederland, voor 23:59 besteld? De volgende werkdag geleverd. Meer dan 30.000 klanten waarderen Bouwbakkie gemiddeld met een 9.2!

Rolbakkie maakt gebruik van cookies
Melding sluiten