Persberichten

23-11-2012 - Rolbakkie.nl: online uw zakelijk afval regelen

Heerhugowaard – Vanaf 23 november 2012 biedt Rolbakkie.nl een oplossing voor uw zakelijk afval. De ambitieuze onderneming uit Heerhugowaard heeft oplossingen op het gebied van zowel het afvoeren van bedrijfsafval, papier/karton als archiefvernietiging. Rolbakkie is een dochteronderneming van Bouwbakkie, leverancier van afvalcontainers voor zowel de particuliere als zakelijke markt in heel Nederland. Het succes van Bouwbakkie – levering van meer dan 30.000 afvalcontainers en een klantwaardering van 4,6 op een schaal van 5 – heeft geresulteerd in de oprichting van Rolbakkie.

 

Transparant en flexibel               
De all-in prijzen van Rolbakkie zijn, in tegenstelling tot de concurrentie, overal in Nederland gelijk. Rolbakkie hanteert daarnaast geen plaatsingskosten en milieutoeslagen. Transparanter kan eigenlijk niet. Ondernemers weten direct waar ze aan toe zijn. Langlopende contracten zijn niet aan de orde. De aanbieder uit Heerhugowaard hanteert maandcontracten die op ieder moment zijn aan te passen.

 

Afgestemd op de behoefte van uw onderneming           
Van afvoeren van bedrijfsafval en papier afval tot vertrouwelijk materiaal, Rolbakkie biedt er een oplossing voor. En voor iedere ondernemer, groot of klein, is het gewenste formaat rolcontainer beschikbaar. Er is keuze uit 240, 660 of 1100 liter en in het aantal keer legen per afgesproken periode. Voor het gemak krijgt iedere klant een persoonlijke online pagina met een duidelijk overzicht van lopende diensten en facturen. De rolcontainers worden binnen 7 werkdagen geleverd en aan borg doet Rolbakkie niet. Daarnaast kan de klant rekenen op secure inschatting van plaatsings- en ledigingsmomenten.

Winkelwagen

Kies een rolcontainer