Loading
burger cart

Besteloverzicht

Ga verder naar gegevens ->

Rolcontainers

Diensten afgestemd op uw behoefte

Voor een breed scala aan afvalstromen biedt Rolbakkie een passende rolcontainer. Zoals een rolcontainer voor restafval, vertrouwelijke informatie, karton en papier, organisch afval of glas. Afhankelijk van de soorten afval die u wilt inzamelen, kunt u eenvoudig een keuze maken welke container of containers het beste volstaan om uw afval goed te kunnen scheiden.

Hierdoor kunnen wij altijd de juiste afvalcontainer plaatsen voor het afval dat op uw locatie vrijkomt. Wij beschikken over diverse inhoudsmaten, van 120 liter tot 1100 liter. Afhankelijk van het afval dat op uw locatie vrijkomt kunt u kiezen tussen een kunststof of metalen rolcontainer. Een kunststof rolcontainer is makkelijk en licht in gebruik, een metalen rolcontainer is brandveilig en beter bestendig tegen vandalisme. De 120, 240, 360 en 660 liter passen door een binnendeur, deze rolcontainers kunt u dus eventueel ook binnen in uw pand plaatsen.

Eén vast tarief...door héél Nederland

Geen verborgen kosten en voorwaarden. De tarieven van Rolbakkie zijn namelijk heel transparant. Zo maken we geen onderscheid in prijzen op basis van postcode of woonplaats. Dat betekent dat u door heel Nederland altijd dezelfde prijs betaalt. Wel zo helder!

Bij het plaatsen van een bestelling levert Rolbakkie altijd gratis een nieuwe container. In overleg met u maken we een afspraak wanneer de rolcontainer geplaatst wordt.

240 liter vanaf 10,-
660 liter vanaf 15,-
1100 liter vanaf 17,-
Vergelijk uw tarieven ->

Onze disclaimer: Wij kiezen voor complete transparantie. Prijs per maand, excl. btw. Geen verborgen kosten, bij contractbeëindiging betaal je enkel 49,- ophaalkosten. Kies je voor een 2-jarig of 1-jarig contract? Dan ontvang je respectievelijk 10% of 5% extra korting op de maandkosten

Bekend van

QMusic

Regelmatig kunt u onze radio commercial horen op Qmusic. Met Rolbakkie heeft u uw bedrijfsafval op rolletjes! Gratis geplaatst door heel Nederland met een voordelig maandtarief.

Partner van

Bouwbakkie

Bouwbakkie plaatst afvalcontainers door heel Nederland, voor 23:59 besteld? De volgende werkdag geleverd. Meer dan 30.000 klanten waarderen Bouwbakkie gemiddeld met een 9.2!