Maandag 16 maart (09:30) | Telefonische bereikbaarheid Rolbakkie.nl

In verband met de extra maatregelen die de Nederlandse regering op donderdag 12 maart bekend heeft gemaakt om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken werken onze medewerkers thuis. Het kan hierdoor voorkomen dat de telefonische wachttijden langer zijn dan u van ons gewend bent. U kunt uw vraag ook per e-mail naar ons sturen of stellen via de chat op onze website.

Daarnaast verzoeken wij u om uw container tijdig op de juiste plek, buiten aan de openbare weg aan te bieden ter voorkoming van onnodig contact en risico van verspreiding van het coronavirus.

We vragen uw begrip voor deze situatie, ook voor onze chauffeurs die hard werken om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

burger cart

Besteloverzicht

Ga verder
Klantenservice Bouwbakkie Hulp nodig? Bel: 072-7514094

Tot 15% besparen op uw afval!

Bedrijfsafval kortingBij Rolbakkie.nl loont het om meerdere rolcontainers te huren. U ontvangt namelijk tot 15% korting bij het huren van meerdere rolcontainers. Huurt u 2 rolcontainers dan krijgt u 10% korting en bij 3 rolcontainers zelfs 15% korting. Erg voordelig wanneer u bijvoorbeeld uw bedrijfsafval en papier wilt scheiden!


Direct aanvragen   Meer voordelen

 

Actievoorwaarden stapelkorting

  • U ontvangt 10% korting op het maandtarief bij het huren van 2 rolcontainers.
  • U ontvangt 15% korting op het maandtarief bij het huren van 3 of meer rolcontainers.
  • De korting geldt voor alle afvalstromen. U ontvangt de korting ook bij het huren van rolcontainers met verschillende afvalstromen, inhoudsmaten en ledigingsfrequenties.
  • De stapelkorting is geldig wanneer de dienstverlening wordt aangevraagd voor hetzelfde klantnummer.
  • Wanneer u meerdere vestigingen heeft toegevoegd op één klantnummer dan is de stapelkorting geldig wanneer het totaal van de gehuurde rolcontainers over de vestigingen 2 of meer bedraagd.
  • De stapelkorting is geldig gedurende uw contractperiode en er 2 of meer rolcontainers op uw locatie(s) staan.

Bekend van

Elke week kunt u onze radio commercial horen op de grootste radiozenders van Nederland. Wij vertellen iedereen dat u kunt bouwen op Rolbakkie. Transparant, kwaliteit en prijs gericht!

Partner van

Bouwbakkie plaatst afvalcontainers door heel Nederland, voor 23:59 besteld? De volgende werkdag geleverd. Meer dan 30.000 klanten waarderen Bouwbakkie gemiddeld met een 9.2!

Rolbakkie maakt gebruik van cookies
Melding sluiten