Maandag 16 maart (09:30) | Telefonische bereikbaarheid Rolbakkie.nl

In verband met de extra maatregelen die de Nederlandse regering op donderdag 12 maart bekend heeft gemaakt om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken werken onze medewerkers thuis. Het kan hierdoor voorkomen dat de telefonische wachttijden langer zijn dan u van ons gewend bent. U kunt uw vraag ook per e-mail naar ons sturen of stellen via de chat op onze website.

Daarnaast verzoeken wij u om uw container tijdig op de juiste plek, buiten aan de openbare weg aan te bieden ter voorkoming van onnodig contact en risico van verspreiding van het coronavirus.

We vragen uw begrip voor deze situatie, ook voor onze chauffeurs die hard werken om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

burger cart

Besteloverzicht

Ga verder
Klantenservice Bouwbakkie Hulp nodig? Bel: 072-7514094

Afval inzameling

AfvalinzamelingAfvalinzameling van uw zakelijk afval regelt u gemakkelijk online met Rolbakkie. Rolbakkie ontzorgt u bij de inzameling van bedrijfsafval, oud papier en vertrouwelijk afval en is beschikbaar door heel Nederland. Inzameling van uw afval is al geregeld vanaf €8,00 (excl. btw) per maand!

Inzameling van bedrijfsafval

Ieder bedrijf produceert afval. Bij bedrijfsafval gaat het hoofdzakelijk om papier, karton en kunststoffen. Rolbakkie kan uw bedrijfsafval voor scherpe tarieven inzamelen. Vanaf €14,00 (excl. btw) per maand wordt al een rolcontainer geplaatst.

Inzameling van papier afval

Vaak kan u extra besparen door uw bedrijfsafval gescheiden in te laten zamelen. Bovendien is oud papier bijzonder geschikt voor hergebruik. Laat dus ook een papiercontainer plaatsen!

 

Direct aanvragen   Meer informatie

 

Bekend van

Elke week kunt u onze radio commercial horen op de grootste radiozenders van Nederland. Wij vertellen iedereen dat u kunt bouwen op Rolbakkie. Transparant, kwaliteit en prijs gericht!

Partner van

Bouwbakkie plaatst afvalcontainers door heel Nederland, voor 23:59 besteld? De volgende werkdag geleverd. Meer dan 30.000 klanten waarderen Bouwbakkie gemiddeld met een 9.2!

Rolbakkie maakt gebruik van cookies
Melding sluiten