Maandag 16 maart (09:30) | Telefonische bereikbaarheid Rolbakkie.nl

In verband met de extra maatregelen die de Nederlandse regering op donderdag 12 maart bekend heeft gemaakt om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken werken onze medewerkers thuis. Het kan hierdoor voorkomen dat de telefonische wachttijden langer zijn dan u van ons gewend bent. U kunt uw vraag ook per e-mail naar ons sturen of stellen via de chat op onze website.

Daarnaast verzoeken wij u om uw container tijdig op de juiste plek, buiten aan de openbare weg aan te bieden ter voorkoming van onnodig contact en risico van verspreiding van het coronavirus.

We vragen uw begrip voor deze situatie, ook voor onze chauffeurs die hard werken om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

burger cart

Besteloverzicht

Ga verder
Klantenservice Bouwbakkie Hulp nodig? Bel: 072-7514094

Contracten

Rolbakkie hanteert verschillende contractvormen, variërend van maandelijks opzegbare contracten tot een 2-jarig contract waarbij u profiteert van 10% korting.

Maandelijks opzegbaar
- Inclusief gratis levering van een kunststof of metalen rolcontainer
- De dienstverlening kan iedere maand worden aangepast of stopgezet
- Na 1 maand opzegbaar (wordt maandelijks automatisch verlengd)

1-jarig contract met 5% korting
- Inclusief gratis levering van een kunststof of metalen rolcontainer
- Tussentijds wijzigen mogelijk
- Na 1 jaar opzegbaar

2-jarig contract met 10% korting
- Inclusief gratis levering van een kunststof of metalen rolcontainer
- Tussentijds wijzigen mogelijk
- Na 2 jaar opzegbaar

Behoudens tijdige schriftelijke opzegging van de Overeenkomst op afstand conform artikel 21 wordt de Overeenkomst op afstand telkens stilzwijgend verlengd voor een zelfde duur als waarvoor de Overeenkomst op afstand oorspronkelijk werd aangegaan. Opzegging is slechts mogelijk tegen het einde van de lopende contractduur en met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 1 maand (tenzij anders afgesproken).

Bekend van

Elke week kunt u onze radio commercial horen op de grootste radiozenders van Nederland. Wij vertellen iedereen dat u kunt bouwen op Rolbakkie. Transparant, kwaliteit en prijs gericht!

Partner van

Bouwbakkie plaatst afvalcontainers door heel Nederland, voor 23:59 besteld? De volgende werkdag geleverd. Meer dan 30.000 klanten waarderen Bouwbakkie gemiddeld met een 9.2!

Rolbakkie maakt gebruik van cookies
Melding sluiten