Maandag 16 maart (09:30) | Telefonische bereikbaarheid Rolbakkie.nl

In verband met de extra maatregelen die de Nederlandse regering op donderdag 12 maart bekend heeft gemaakt om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken werken onze medewerkers thuis. Het kan hierdoor voorkomen dat de telefonische wachttijden langer zijn dan u van ons gewend bent. U kunt uw vraag ook per e-mail naar ons sturen of stellen via de chat op onze website.

Daarnaast verzoeken wij u om uw container tijdig op de juiste plek, buiten aan de openbare weg aan te bieden ter voorkoming van onnodig contact en risico van verspreiding van het coronavirus.

We vragen uw begrip voor deze situatie, ook voor onze chauffeurs die hard werken om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

burger cart

Besteloverzicht

Ga verder
Klantenservice Bouwbakkie Hulp nodig? Bel: 072-7514094

Bedrijfsafval Amsterdam

Bedrijfsafval AmsterdamBetaalt uw bedrijf in Amsterdam hoge afvalkosten?
In Amsterdam betalen bedrijven reinigingsrecht (een gemeentelijke heffing) voor het afvoeren van afval. In 2015 liggen de kosten voor bedrijfsreinigingsrecht tussen de €312,06 (laag tarief) en €661,57 (hoog tarief) per jaar.

Deze heffing wordt berekend op basis van de hoeveelheid aangeboden afval. In het lage tarief mag u tot 176 liter afval per maand aanbieden en in het hoge tarief tot 396 liter. De tarieven zijn exclusief BTW. Dit betekent hoge kosten wanneer u weinig afval produceert!

In Amsterdam voordelig uw afval afvoeren via Rolbakkie!

Bij Rolbakkie regelt u uw bedrijfsafval vanaf €13,- per maand (of €156,- per jaar). Daarnaast betaalt u geen bedrijfsreinigingsrecht meer aan de gemeente Amsterdam omdat Rolbakkie een erkende afvalinzamelaar is.

 

Direct aanvragen   Meer informatie

 

Rekenvoorbeeld
Onderstaand voorbeeld geeft u een idee wat u per jaar als Rolbakkie klant in Amsterdam kan besparen. Wanneer u maar een aantal vuilniszakken in de maand heeft, kunt u jaarlijks meer dan €150,- besparen op uw afval! 

 

Bedrijfsreinigingsrecht
Amsterdam 2015

Rolbakkie
Bedrijfsafval 240 liter
Lediging: 1x per 4 weken

Ten minste €312,06
Of €26 per maand

€156,- Besparing: €156,06
Of €13,- per maand

Bedrijfsafval 660 liter
Lediging: 1x per 4 weken
Ten minste €312,06
Of €26 per maand
€288,- Besparing: €24,06
Of €24,- per maand
    * tarieven excl. BTW

Daarom ook Rolbakkie
Rolbakkie werkt door heel Nederland, tegen een vaste prijs en met een maandcontract. Uw afval laten afvoeren door Rolbakkie betekent, een lage prijs, goede service en optimale flexibiliteit. Uw afval ook goedkoop en gemakkelijk laten ophalen in Amsterdam? Vraag dan nu direct online aan!

Bekend van

Elke week kunt u onze radio commercial horen op de grootste radiozenders van Nederland. Wij vertellen iedereen dat u kunt bouwen op Rolbakkie. Transparant, kwaliteit en prijs gericht!

Partner van

Bouwbakkie plaatst afvalcontainers door heel Nederland, voor 23:59 besteld? De volgende werkdag geleverd. Meer dan 30.000 klanten waarderen Bouwbakkie gemiddeld met een 9.2!

Rolbakkie maakt gebruik van cookies
Melding sluiten