Maandag 16 maart (09:30) | Telefonische bereikbaarheid Rolbakkie.nl

In verband met de extra maatregelen die de Nederlandse regering op donderdag 12 maart bekend heeft gemaakt om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken werken onze medewerkers thuis. Het kan hierdoor voorkomen dat de telefonische wachttijden langer zijn dan u van ons gewend bent. U kunt uw vraag ook per e-mail naar ons sturen of stellen via de chat op onze website.

Daarnaast verzoeken wij u om uw container tijdig op de juiste plek, buiten aan de openbare weg aan te bieden ter voorkoming van onnodig contact en risico van verspreiding van het coronavirus.

We vragen uw begrip voor deze situatie, ook voor onze chauffeurs die hard werken om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

burger cart

Besteloverzicht

Ga verder
Klantenservice Bouwbakkie Hulp nodig? Bel: 072-7514094

Rolcontainer prijzen

Uw afval afvoeren met een maand contract, tegen lage kosten en op vaste ledigingsdagen. De all-in prijzen van Rolbakkie zijn inclusief plaatsen van de rolcontainer, afvoeren en verwerken van het bedrijfsafval en de huur van de rolcontainer. Ook hanteert Rolbakkie geen milieuheffing! De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Bedrijfsafval prijzen

Een bedrijfsafval rolcontainer huren kan al tegen de lage prijs van € 14,00 exclusief BTW per maand (ledigingsfrequentie 1x per 4 weken).

Alle bedrijfsafval prijzen


Papier afval prijzen

Bespaar op de kosten van uw bedrijfsafval container door ook te kiezen voor een rolcontainer voor uw papier- en karton afval. Een rolcontainer huren voor papier en karton afval, tegen een gunstig tarief. De papier en karton container wordt geplaatst vanaf € 8,00 exclusief BTW per maand bij een ledigingsfrequentie van 1x per 4 weken.

Alle papiercontainer prijzen


Archiefvernietiging prijzen

Een rolcontainer voor archiefvernietiging (vertrouwelijk afval) voor een vanaf prijs van € 25,00 exclusief BTW per maand (ledigingsfrequentie 1x per 4 weken).

Alle archiefvernietiging prijzen


Bekend van

Elke week kunt u onze radio commercial horen op de grootste radiozenders van Nederland. Wij vertellen iedereen dat u kunt bouwen op Rolbakkie. Transparant, kwaliteit en prijs gericht!

Partner van

Bouwbakkie plaatst afvalcontainers door heel Nederland, voor 23:59 besteld? De volgende werkdag geleverd. Meer dan 30.000 klanten waarderen Bouwbakkie gemiddeld met een 9.2!

Rolbakkie maakt gebruik van cookies
Melding sluiten