Loading

Let op! Heeft u problemen met inloggen op uw account. Klik hier voor de oplossing.

burger cart

Besteloverzicht

Ga verder ->

Rolcontainer prijzen

Uw afval afvoeren met een maand contract, tegen lage kosten en op vaste ledigingsdagen. De all-in prijzen van Rolbakkie zijn inclusief plaatsen van de rolcontainer, afvoeren en verwerken van het bedrijfsafval en de huur van de rolcontainer. Ook hanteert Rolbakkie geen milieuheffing! De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Bedrijfsafval prijzen

Een bedrijfsafval rolcontainer huren kan al tegen de lage prijs van € 14,00 exclusief BTW per maand (ledigingsfrequentie 1x per 4 weken).

Alle bedrijfsafval prijzen


Papier afval prijzen

Bespaar op de kosten van uw bedrijfsafval container door ook te kiezen voor een rolcontainer voor uw papier- en karton afval. Een rolcontainer huren voor papier en karton afval, tegen een gunstig tarief. De papier en karton container wordt geplaatst vanaf € 8,00 exclusief BTW per maand bij een ledigingsfrequentie van 1x per 4 weken.

Alle papiercontainer prijzen


Archiefvernietiging prijzen

Een rolcontainer voor archiefvernietiging (vertrouwelijk afval) voor een vanaf prijs van € 25,00 exclusief BTW per maand (ledigingsfrequentie 1x per 4 weken).

Alle archiefvernietiging prijzen


Bekend van

QMusic

Regelmatig kunt u onze radio commercial horen op Qmusic. Met Rolbakkie heeft u uw bedrijfsafval op rolletjes! Gratis geplaatst door heel Nederland met een voordelig maandtarief.

Partner van

Bouwbakkie

Bouwbakkie plaatst afvalcontainers door heel Nederland, voor 23:59 besteld? De volgende werkdag geleverd. Meer dan 30.000 klanten waarderen Bouwbakkie gemiddeld met een 9.2!