Maandag 16 maart (09:30) | Telefonische bereikbaarheid Rolbakkie.nl

In verband met de extra maatregelen die de Nederlandse regering op donderdag 12 maart bekend heeft gemaakt om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken werken onze medewerkers thuis. Het kan hierdoor voorkomen dat de telefonische wachttijden langer zijn dan u van ons gewend bent. U kunt uw vraag ook per e-mail naar ons sturen of stellen via de chat op onze website.

Daarnaast verzoeken wij u om uw container tijdig op de juiste plek, buiten aan de openbare weg aan te bieden ter voorkoming van onnodig contact en risico van verspreiding van het coronavirus.

We vragen uw begrip voor deze situatie, ook voor onze chauffeurs die hard werken om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

burger cart

Besteloverzicht

Ga verder
Klantenservice Bouwbakkie Hulp nodig? Bel: 072-7514094

MKB afval

MKB afval

Rolbakkie regelt het zakelijk afval speciaal voor bedrijven en ondernemers in het MKB (Midden- en KleinBedrijf) segment. Uw MKB afval wordt vanaf €8,- per maand opgehaald en u kan zelf het aantal ledigingen per maand kiezen.

Rolbakkie werkt door heel Nederland, tegen een vaste prijs en met een maand, jaar of tweejarig contract. Uw mkb afval laten afvoeren door Rolbakkie betekent, een lage prijs, goede service en optimale flexibiliteit. Uw MKB afval ook goedkoop en gemakkelijk laten ophalen? Vraag dan nu direct en online aan!

 

Direct bestellen   Meer informatie

Bekend van

Elke week kunt u onze radio commercial horen op de grootste radiozenders van Nederland. Wij vertellen iedereen dat u kunt bouwen op Rolbakkie. Transparant, kwaliteit en prijs gericht!

Partner van

Bouwbakkie plaatst afvalcontainers door heel Nederland, voor 23:59 besteld? De volgende werkdag geleverd. Meer dan 30.000 klanten waarderen Bouwbakkie gemiddeld met een 9.2!

Rolbakkie maakt gebruik van cookies
Melding sluiten