Loading
burger cart

Besteloverzicht

Ga verder ->

MKB afval

MKB afvalRolbakkie regelt het bedrijfsafval speciaal voor bedrijven en ondernemers in het MKB (Midden- en KleinBedrijf) segment. Uw MKB afval wordt vanaf €8,- per maand opgehaald en u kunt zelf het aantal ledigingen per maand kiezen.

Afval MKB

Als MKB’er wilt u zich volledig kunnen richten op uw bedrijf en helemaal geen zorgen hebben om het afvoeren van uw bedrijfsafval. Daar kan Rolbakkie u bij helpen. Voor iedere afvalstroom hebben wij een passende container. Uw MKB afval container halen we netjes op en we zorgen ook nog dat er zoveel mogelijk gerecycled wordt. Wel zo duurzaam! Zo kunt u zich richten op uw werkzaamheden en zorgen wij voor de juiste afvoer van uw bedrijfsafval.

Bedrijfsafval

Niet zeker hoeveel bedrijfsafval u heeft per week of maand? Bij Rolbakkie heeft u de keuze uit verschillende ledigingen en verschillende soorten containers. U kiest een inhoud van de container. Er zijn containers van 120 liter t/m 1100 liter. U kiest ook een aantal ledigingen per week of maand. Zo zorgen we dat we niet onnodig bij u langskomen en dat de container past bij uw situatie.

MKB afval container

Voor iedere afvalsoort hebben we een passende container. Naast restafval containers hebben we ook containers voor glas, papier en karton, plastic en swill. Dus welke afvalstromen u ook heeft, we zorgen voor de juiste container. Onze containers zijn er in verschillende inhoudsmaten zodat u zelf kunt kiezen wat u nodig heeft.

Verschillende afvalstromen vragen om meerdere containers zodat er op een juiste manier gescheiden en aangeleverd kan worden. Door het afval te scheiden kunnen de afvalstromen ook weer gerecycled worden. Dat is een mooie bijkomstigheid want ook voor het MKB is duurzaamheid een steeds belangrijker onderdeel. 

Archiefvernietiging

Naast het afval wat u wilt weggooien en eventueel gerecycled kan worden, heeft u ook misschien vertrouwelijke documenten. U wilt natuurlijk niet dat vertrouwelijke gegevens in verkeerde handen komen. Deze kunnen we laten vernietigen en zorgen dat ze niet terugkomen in de maatschappij. Vertrouwelijke documenten komen we ophalen en laten vernietigen. Zo zorgen we dat uw vertrouwelijke gegevens of archief nooit in verkeerde handen terechtkomen. 

MKB afval ophalen

Het ophalen van het afval gebeurt volgens de afgesproken ledigingsfrequentie. We komen dus wekelijks, tweewekelijks of maandelijks bij u langs, legen de container en u heeft weer een lege container. Dat is de service en flexibiliteit van Rolbakkie.

Rolbakkie werkt door heel Nederland, tegen een vaste prijs en met een maand, jaar of tweejarig contract. Uw mkb afval laten ophalen en afvoeren door Rolbakkie betekent, een lage prijs, goede service en optimale flexibiliteit. Uw MKB afval ook goedkoop en gemakkelijk laten ophalen? Vraag dan nu direct en online aan!

 

Bekijk hier onze rolcontainers   Meer informatie

Bekend van

QMusic

Regelmatig kunt u onze radio commercial horen op Qmusic. Met Rolbakkie heeft u uw bedrijfsafval op rolletjes! Gratis geplaatst door heel Nederland met een voordelig maandtarief.

Partner van

Bouwbakkie

Bouwbakkie plaatst afvalcontainers door heel Nederland, voor 23:59 besteld? De volgende werkdag geleverd. Meer dan 30.000 klanten waarderen Bouwbakkie gemiddeld met een 9.2!