Maandag 16 maart (09:30) | Telefonische bereikbaarheid Rolbakkie.nl

In verband met de extra maatregelen die de Nederlandse regering op donderdag 12 maart bekend heeft gemaakt om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken werken onze medewerkers thuis. Het kan hierdoor voorkomen dat de telefonische wachttijden langer zijn dan u van ons gewend bent. U kunt uw vraag ook per e-mail naar ons sturen of stellen via de chat op onze website.

Daarnaast verzoeken wij u om uw container tijdig op de juiste plek, buiten aan de openbare weg aan te bieden ter voorkoming van onnodig contact en risico van verspreiding van het coronavirus.

We vragen uw begrip voor deze situatie, ook voor onze chauffeurs die hard werken om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

burger cart

Besteloverzicht

Ga verder
Klantenservice Bouwbakkie Hulp nodig? Bel: 072-7514094

Organisch afval (swill)

v.a. 20,- per maand
Organisch afval (swill)

Organisch afval (swill)

Heeft u een horeca gelegenheid, zoals een restaurant of lunchroom? Dan heeft u veelal met organisch afval, ook wel swill te maken. Organisch afval of swill bestaat uit (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan brood, aardappelen, eierschalen, fruit, zuivelproducten en groente. Dat kan gaan ruiken. Maar met de containers van Rolbakkie blijven nare geurtjes achterwege, want Rolbakkie heeft speciale containers met een geurdichte en afsluitbare deksel.

De rolcontainer voor swill is in één formaat van 120 liter leverbaar. Vanwege de hygiëne wisselen we de container altijd om voor een schone container, in plaats van dat deze geleegd wordt. U kiest zelf hoe vaak u de container gewisseld wilt hebben. Dit kan 1 keer per week, 1 keer per 2 weken of 1 keer per 4 weken.

Vanaf €20,00 per maand (exclusief btw) plaatsen we al een swill container bij u.

Organisch afval vanaf 20,-
Vergelijk uw tarieven
beschikbare containers
1x per 4 wk
1x per 2 wk
1x per wk
Organisch afval
120 liter
Swill wordt onverpakt aangeboden
20,- 38,- 73,-  
Onze disclaimer: Wij kiezen voor complete transparantie. Prijs per maand, excl. btw. Geen verborgen kosten, bij contractbeëindiging betaalt u enkel 49,- ophaalkosten. Kiest u voor een 2-jarig of 1-jarig contract? Dan ontvangt u respectievelijk 10% of 5% extra korting op de maandkosten
Toegestaan afval
Niet toegestaan
Meer informatie

Toegestaan afval

De volgende afvalstoffen mogen gemengd worden aangeboden in een organisch afval (swill) rolcontainer. Neem bij twijfel contact op.

 • fruitafval
 • etensresten
 • vleesresten
 • visresten

Verboden afval

De volgende afvalstoffen mogen gemengd worden aangeboden in een organisch afval (swill) rolcontainer. Neem bij twijfel contact op.

 • bedrijfsafval
 • papier
 • gevaarlijk afval
 • tuinafval

Gebruiksinformatie

Let tijdens het gebruik van de organisch afval (swill) container op de volgende punten.

 • plaats de rolcontainer tijdens ledigingsdagen aan bij de openbare weg, bereikbaar met een vrachtwagen en zichtbaar voor de chauffeur.
 • de container wordt op werkdagen geledigd tussen 07:00 en 18:00 uur.
 • zorg dat het deksel van de rolcontainer altijd gesloten kan worden.
 • stamp afval niet aan; hierdoor kan het niet mogelijk zijn de rolcontainer te ledigen omdat (delen van) het afval vast zit in de container.
 • extra afval naast de container wordt niet afgevoerd als u dit niet aangemeld heeft bij onze klantenservice.

Bekend van

Elke week kunt u onze radio commercial horen op de grootste radiozenders van Nederland. Wij vertellen iedereen dat u kunt bouwen op Rolbakkie. Transparant, kwaliteit en prijs gericht!

Partner van

Bouwbakkie plaatst afvalcontainers door heel Nederland, voor 23:59 besteld? De volgende werkdag geleverd. Meer dan 30.000 klanten waarderen Bouwbakkie gemiddeld met een 9.2!

Rolbakkie maakt gebruik van cookies
Melding sluiten