Loading
burger cart

Besteloverzicht

Ga verder ->

Archiefvernietiging rolcontainer

v.a. 13,- per maand
Archiefvernietiging rolcontainer

Archiefvernietiging rolcontainer

Heeft u persoonlijke of bedrijfsvertrouwelijke informatie die vernietigd moet worden? Logisch dat dit op een veilige en beschermde wijze moet gebeuren. De verwerking van vertrouwelijke gegevens hebben we bij Rolbakkie zo ingericht, dat niemand bij uw vertrouwelijke informatie kan komen. Veiligheid en privacy staan voorop!

In de speciale rolcontainer voor archiefvernietiging zijn uw gegevens 100% veilig. Vanaf het moment dat u de gegevens in de container deponeert tot en met de vernietiging van de documenten. Kies zelf of u voldoende heeft aan een 240 liter of een 660 liter rolcontainer. Vertrouwelijke informatie gooit u via de klep in de deksel in de container. Met de goed beveiligde deksel weet u zeker dat uw informatie veilig achter slot en grendel zit.

De vertrouwelijke data rijden we na lediging van de rolcontainer in een beveiligd voertuig naar de vernietigingslocatie. Zowel tijdens het transport als tijdens de verwerking vindt er geen handmatige sortering plaats. Uw informatie komt dus niet in verkeerde handen terecht.

Het plaatsen van een rolcontainer voor archiefvernietiging en het veilig vervoeren en vernietigen van uw documenten kan al vanaf € 13,00 per maand (exclusief btw).

Bestellen is eenvoudig. Afhankelijk van uw wensen kiest u voor een container van 240 liter of 660 liter. Vervolgens bepaalt u hoe vaak u de rolcontainer geleegd wil hebben. Dit kan 1 keer per 12 weken, 1 x per 8 weken, 4 weken en 1 keer per 2 weken.

Rolcontainer - 240 liter - Archiefvernietiging

 

Archiefvernietiging vanaf 13,-
Vergelijk uw tarieven ->
MEEST GEKOZEN
Archiefvernietiging
Archiefvernietiging
660 liter
11-12 vuilniszakken
1x per 4 wk
29,-
1x per 2 wk
49,-
1x per 8 wk
21,-
1 x per 12 wk
17,-
Onze disclaimer: Wij kiezen voor complete transparantie. Prijs per maand, excl. btw. Geen verborgen kosten, bij contractbeëindiging betaalt u enkel 49,- ophaalkosten. Kiest u voor een 2-jarig of 1-jarig contract? Dan ontvangt u respectievelijk 10% of 5% extra korting op de maandkosten
Toegestaan afval
Niet toegestaan
Meer informatie

Toegestaan afval

De volgende afvalstoffen mogen gemengd worden aangeboden in een archiefvernietiging rolcontainer rolcontainer. Neem bij twijfel contact op.

 • druk- en schrijfpapier
 • archiefpapier

Verboden afval

De volgende afvalstoffen mogen niet gemengd aangeboden worden in een archiefvernietiging rolcontainer rolcontainer. Neem bij twijfel contact op.

 • carbonpapier
 • harde kaften
 • plastic

Gebruiksinformatie

Let tijdens het gebruik van de archiefvernietiging rolcontainer container op de volgende punten.

 • de toegestaan- en niet-toegestaan lijst is niet uitputtend, neem bij twijfel altijd contact met ons op voordat u het afval in de container aanbiedt.
 • de 240 en 660 liter archiefvernietiging containers zijn voorzien van een beveiligde deksel met slot waardoor het niet nodig is om een slot en ketting bij te bestellen.
 • stamp afval niet aan; hierdoor kan het niet mogelijk zijn de rolcontainer te ledigen omdat (delen van) het afval vast zit in de container.
 • plaats de rolcontainer tijdens ledigingsdagen aan achter de eerste deur in uw pand, de chauffeur komt deze binnen ophalen zodat u uw vertrouwelijke informatie niet aan de openbare weg hoeft te zetten.
 • de container wordt op werkdagen geledigd tussen 07:00 en 18:00 uur.
 • zorg dat het deksel van de rolcontainer altijd gesloten kan worden.
 • stamp afval niet aan; hierdoor kan het niet mogelijk zijn de rolcontainer te ledigen omdat (delen van) het afval vast zit in de container.
 • extra afval naast de container wordt niet afgevoerd als u dit niet aangemeld heeft bij onze klantenservice.

Bekend van

QMusic

Regelmatig kunt u onze radio commercial horen op Qmusic. Met Rolbakkie heeft u uw bedrijfsafval op rolletjes! Gratis geplaatst door heel Nederland met een voordelig maandtarief.

Partner van

Bouwbakkie

Bouwbakkie plaatst afvalcontainers door heel Nederland, voor 23:59 besteld? De volgende werkdag geleverd. Meer dan 30.000 klanten waarderen Bouwbakkie gemiddeld met een 9.2!

Rolbakkie maakt gebruik van cookies
Melding sluiten