Archiefvernietiging

De 240 liter en 660 liter rolcontainers voor archiefvernietiging hebben een vergrendeld en beveiligd deksel. Vertrouwelijke informatie kan via de klep in het deksel worden gedeponeerd.

Na lediging van de rolcontainer wordt de vertrouwelijke data in een beveiligd voertuig naar de vernietigingslocatie gereden. Tijdens zowel transport als verwerking vindt geen handmatige sortering plaats. Uw vertrouwelijke documenten worden dus altijd op een veilige manier verwerkt!

Een rolcontainer om uw vertrouwelijke documenten veilige op een manier af te voeren en te laten verwerken wordt geplaatst vanaf €37,- per maand (exclusief BTW).

 

Archiefvernietiging vanaf € 37,00 /maand.     Direct aanvragen


Toegestaan afval

De volgende afvalstoffen mogen gemengd worden aangeboden in een archiefvernietiging rolcontainer. Neem bij twijfel contact op.

  • Druk- en schrijfpapier

Niet-toegestaan afval

Voorkom extra kosten, biedt geen van onderstaande afvalstoffen aan in de archiefvernietiging rolcontainer. Per definitie zijn ook alle afvalstoffen die niet in de rolcontainer passen uitgesloten.

  • Carbonpapier
  • Harde kaften
  • Plastic

Gebruiksinformatie

Let tijdens het gebruik van de archiefvernietiging container op de volgende punten.

  • Stamp afval niet aan; hierdoor kan het niet mogelijk zijn de rolcontainer te ledigen omdat (delen van) het afval vast zit in de container.

Heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op via het contactformulier.

 

Winkelwagen

Kies een rolcontainer