Loading

Let op! Heeft u problemen met inloggen op uw account. Klik hier voor de oplossing.

burger cart

Besteloverzicht

Ga verder ->

Archiefvernietiging rolcontainer

v.a. 27,- per maand
Archiefvernietiging rolcontainer

Archiefvernietiging rolcontainer

 Heb je persoonlijke of bedrijfsvertrouwelijke informatie die vernietigd moet worden? Logisch dat dit op een veilige en beschermde wijze moet gebeuren. De verwerking van vertrouwelijke gegevens hebben we bij Rolbakkie zo ingericht, dat niemand bij jouw vertrouwelijke informatie kan komen. Veiligheid en privacy staan voorop!

Wat is vertrouwelijk papier?

Bijna al het papier binnen jouw bedrijf vertrouwelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan contracten, onderzoeken, beoordelingsgesprekken of interne aantekeningen. Je wilt niet dat deze data op straat komt te liggen of dat het in de verkeerde handen valt. Daar hebben wij een oplossing voor.

In de speciale rolcontainer voor archiefvernietiging (ook wel vertrouwelijk papier) zijn jouw gegevens 100% veilig. Vanaf het moment dat je de gegevens in de container deponeert tot en met de vernietiging van de documenten. Kies zelf of je voldoende hebt aan een 240 liter of een 660 liter rolcontainer. Vertrouwelijke informatie gooi je via de klep in de deksel in de container. Met de goed beveiligde deksel weet je zeker dat jouw informatie veilig achter slot en grendel zit.

Hoe verzamelen wij jouw vertrouwelijk papier?

De vertrouwelijke data rijden we na lediging van de rolcontainer in een beveiligd voertuig naar de vernietigingslocatie. Zowel tijdens het transport als tijdens de verwerking vindt er geen handmatige sortering plaats. Jouw informatie komt dus niet in verkeerde handen terecht. Het plaatsen van een rolcontainer voor archiefvernietiging en het veilig vervoeren en vernietigen van jouw documenten is bij ons in goede handen.

Bestellen is eenvoudig. Afhankelijk van jouw wensen kies je voor een container van 240 liter of 660 liter. Vervolgens bepaal je hoe vaak je de rolcontainer geleegd wil hebben. Dit kan 1 keer per 12 weken, 1 x per 8 weken, 4 weken en 1 keer per 2 weken.

Rolcontainer - 240 liter - Archiefvernietiging

 

Archiefvernietiging vanaf 27,-
Vergelijk uw tarieven ->
MEEST GEKOZEN
Archiefvernietiging
Archiefvernietiging
660 liter
11-12 vuilniszakken
Archiefvernietiging
Archiefvernietiging
1100 liter
17-18 vuilniszakken

Onze disclaimer: Wij kiezen voor complete transparantie. Prijs per maand, excl. btw. Geen verborgen kosten, bij contractbeëindiging betaal je enkel 49,- ophaalkosten. Kies je voor een 2-jarig of 1-jarig contract? Dan ontvang je respectievelijk 10% of 5% extra korting op de maandkosten

Toegestaan afval
Niet toegestaan
Meer informatie

Toegestaan afval

De volgende afvalstoffen mogen gemengd worden aangeboden in een archiefvernietiging rolcontainer rolcontainer. Neem bij twijfel contact op.

 • druk- en schrijfpapier
 • archiefpapier
 • de toegestane afvalsoorten lijst is niet uitputtend, neem bij twijfel altijd contact met ons op voordat je het afval in de container aanbiedt.

Verboden afval

De volgende afvalstoffen mogen niet gemengd aangeboden worden in een archiefvernietiging rolcontainer rolcontainer. Neem bij twijfel contact op.

 • carbonpapier
 • bedrijfsafval
 • harde materialen, zoals kaften en/of metalen
 • plastic
 • batterijen en accu's
 • de niet-toegestane afval lijst is niet uitputtend, neem bij twijfel altijd contact met ons op voordat je het afval in de container aanbiedt.

Gebruiksinformatie

Let tijdens het gebruik van de archiefvernietiging rolcontainer container op de volgende punten.

 • de 240 en 660 liter archiefvernietiging containers zijn voorzien van een beveiligde deksel met slot waardoor het niet nodig is om een slot en ketting bij te bestellen.
 • stamp afval niet aan; hierdoor kan het niet mogelijk zijn de rolcontainer te ledigen omdat (delen van) het afval vast zit in de container.
 • plaats de rolcontainer tijdens ledigingsdagen aan achter de eerste deur in jouw pand, de chauffeur komt deze binnen ophalen zodat je jouw vertrouwelijke informatie niet aan de openbare weg hoeft te zetten.
 • de container wordt op werkdagen geledigd tussen 07:00 en 18:00 uur.
 • zorg dat het deksel van de rolcontainer altijd gesloten kan worden.
 • extra afval naast de container wordt niet afgevoerd als je dit niet hebt gemeld bij onze klantenservice.

Bekend van

QMusic

Regelmatig kunt u onze radio commercial horen op Qmusic. Met Rolbakkie heeft u uw bedrijfsafval op rolletjes! Gratis geplaatst door heel Nederland met een voordelig maandtarief.

Partner van

Bouwbakkie

Bouwbakkie plaatst afvalcontainers door heel Nederland, voor 23:59 besteld? De volgende werkdag geleverd. Meer dan 30.000 klanten waarderen Bouwbakkie gemiddeld met een 9.2!